Acasă Politic VIDEO // Când a fost sincer președintele? Dodon nu mai recunoaște că...

VIDEO // Când a fost sincer președintele? Dodon nu mai recunoaște că îi trimitea rapoarte lui Putin

0

Igor Dodon neagă că ar fi expediat note informative președintelui rus Vladimir Putin, așa cum declara în materialele video apărute anterior în presă. Acesta a spus astăzi în cadrul emisiunii „Președintele răspunde” că au existat doar „scrisori oficiale”, transmite SafeNews.md cu referire la deschide.md.

„Noi nu dăm rapoarte nimănui ca să cunoașteți. Noi avem scrisori oficiale, avem discuții cu Estul și cu Vestul”, a declarat Dodon. 

Totuși, imaginile prezentate recent de deputatul Iurie Reniță dovedesc că Dodon afirma exact inversul la una din întrevederile cu Plahotniuc.  

Întrebarea privind notele informative trimise lui Putin a fost adresată de DESCHIDE.MD.  „Domnule Dodon, ce scriați în rapoartele pe care i le dădeați lui Putin? Trimiteți și acum rapoarte? Credeți că este normal ca un președinte de țară să dea rapoarte altui președinte?”. Pe semne, Dodon s-a arătat deranjat de această întrebare

„Stimați reprezentanți de la Deschide.MD și cei care vă finanțează din bugetul altor state. Toată stima și respectul față de statele respective. Apropo, când vorbim de influență externă în mass-media… Acesta este un lucru important și pe viitor trebuie să vedem și unele aspecte legislative la acest capitol”, s-a răstit Igor Dodon.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.