Acasă Politic VIDEO// Bâlbe de la socialistul Grigore Novac. Vezi cum (nu) explică deputatul...

VIDEO// Bâlbe de la socialistul Grigore Novac. Vezi cum (nu) explică deputatul declarațiile sale de venit

1

Invitat în cadrul emisiunii Cotidianul, deputatul socialist Grigore Novac a fost întrebat de moderatul emisiunii despre ce evenimente este vorba atunci când deputatul declară că a fi adunat sume enorme de bani. Care a fost răspunsul vedeți în secvența video ce urmează.

SafeNews.md menționează că potrivit declarației de avere și interese personale publicată de către Autoritatea Națională de Integritate, depusă în anul 2019, deputatul din Partidul Socialiștilor, Grigore Novac a obținut 250 000 de ruble, 15 500 USD și 83 000 euro de la evenimentele de familie pe care le-a organizat pe parcursul mai multor ani, În total, suma ajunge la peste 100 de mii de euro. 

Novac a primit un salariu în anul 2019 de peste 175 031 mii lei, echivalentul a peste 14 mii lei pe lună. Pe lângă salariul de bază, alesul poporului declară că, împreună cu soția, a primit indemnizații în valoare de 155 mii lei, bani plătiți de către Casa Națională de Asigurări Sociale. Soția deputatului a obținut salariu de circa 66 275 de lei, activând în cadrul PSRM și în Parlamentul R. Moldova.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

1 COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.