Acasă Social VIDEO// Asfaltul proaspăt de pe strada Albișoara, scos pentru instalarea țevilor

VIDEO// Asfaltul proaspăt de pe strada Albișoara, scos pentru instalarea țevilor

0

Au turnat asfalt nou-nouț ca să-l scoată, pentru a instala țevi. Astfel decurg lucrările de reparație a străzii Albișoara din Capitală.

Mai exact, responsabilii și-au dat seama că nu au instalat canale de scurgere a apei, pentru a evita inundațiile din zonă, abia după ce au fost așternute straturile de asfalt.

Autoritățile dau asigurări că toate cheltuielile neprevăzute vor fi suportate de antreprenorul care execută lucrările.

Dis-de-dimineață, muncitorii scoteau asfaltul de pe anumite porțiuni de drum, de sub podul de la Circ. Mai exact, acolo unde, de regulă, se acumulează cantități mari de apă, în timpul ploilor.

„S-a vrut din start de jucat cu cotele drumului, de evacuat apa, însă nu e posibil, deoarece înălțimea podului nu permite. La moment se montează două țevi suplimentare pentru evacuarea mai rapidă a apei. -Nu era mai bine din start să fie puse aceste țevi? – Nu eram siguri dacă era posibil. Avem placă de beton”, a declarat Sergiu Tomiță, șeful Regia Exdrupo.

O altă explicație am auzit-o de la Administrația de Stat a Drumurilor, în gestiunea căreia se află reparația străzii Albișoara. Responsabilii de acolo ne-au spus că, în timpul efectuării lucrărilor, s-a constatat că erau înfundate canalele de evacuare a apelor pluviale, astfel că, acum, este necesară înlocuirea lor.

tv8.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.