Acasă Social VIDEO // Angajații Poșta Moldovei au intrat în grevă: Cerem demisia directorului

VIDEO // Angajații Poșta Moldovei au intrat în grevă: Cerem demisia directorului

0

Mai mulți angajați ai Întreprinderii de Stat Poșta Moldovei au intrat astăzi, 15 martie, în grevă. Aceștia protestează împotriva planului anticriză al conducerii care presupune reducerea salariilor pentru muncitori.

Astfel, într-o intervenție live pe Facebook, angajații mai multor filiale solicită demisia directorului general interimar al Î. S. Poșta Moldovei, Vitalie Zaharia. 

„În 300 de oficii numai câte o persoană lucrează pe timp de pandemie, la restul persoanelor ce face domnul Zaharia, le dă câte un picior/ În afară de acesta, m-am documentat, reducerea zilelor de lucru, de la cinci, la trei, chiar dacă trebuie, după caz, reieșind din volumul serviciilor solicitate și fluxul de oameni. Sună oamenii și se plâng că așteaptă câte două trei ore până o să veniți voi”, a declarat unul din protestatari.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.