Acasă Politic VIDEO // Andrian Candu: M-aș descurca bine în funcția de prim-ministru, dar...

VIDEO // Andrian Candu: M-aș descurca bine în funcția de prim-ministru, dar e nevoie și de susținerea Maiei Sandu

0

Liderul Pro Moldova, Andrian Candu, susține că s-ar descurca bine la șefia Guvernului, chiar dacă mulți „deștepți visează la funcția de premier”. De asemenea, mai este necesar și de o comunicare productivă cu președinta Maia Sandu, scrie cotidianul.md.

Probabil că m-aș descurca bine în funcția de prim-ministru, dar pentru aceasta trebuie să ai susținerea sau cel puțin o anumită comunicare cu președintele țării, cu doamna Maia Sandu. Dar ea comunică mai des cu echipa ei de partid. Este rău că dânsa nu discută cu opoziția, cu alții. Și consultările care le-am avut au fost doar de formă, doar pentru a bifa. Trebuie probabil o altă conjunctură”, a declarat Candu, într-un Live pe pagina sa de Facebook.

Liderul Pro Moldova a adus critici la adresa mai multor politicieni.

„Dar cine a zis neapărat că Andrian Candu vrea să fie prim-ministru? Înainte. Uite câți deștepți avem în țara asta: și cei de la PAS, de la PSRM, din Platforma DA. Toți vor să fie la putere. Unii au fost la putere și apoi repede s-au spălat pe mâini că nu au fost la putere. Au mâncat usturoi și nici nu le pute (n.r: miroase) gura. Mă refer la foștii colegii din PDM, la Pavel Filip, când a fost prim-ministru și a dat-o în bară la toate capitolele”, a adăugat Candu.

În concluzie, Candu a spus că vor veni și vremuri mai bune, doar că „trebuie de muncit și de avut răbdare”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.