Acasă Politic VIDEO// Andrian Candu avertizează CEC: „În cazul în care o să abuzați,...

VIDEO// Andrian Candu avertizează CEC: „În cazul în care o să abuzați, îmi dezlegați mâinile să fac multe alte chestiuni”

0

Liderul Partidului Politic „PRO MOLDOVA”, Andrian Candu, care este și candidatul partidului pentru alegerile prezidențiale din acest an, a venit cu o avertizare către Comisia Electorală Centrală.

În cadrul unui live pe Facebook, citat de TV8, Candu a declarat că acțiunile CEC sunt abuzive și că va ajunge și la CtEDO pentru a-și apăra drepturile.

„Andrian Candu are interesul cel mai mare să fie candidat și să lupte împotriva voastră. Dar vă atrag atenția, în cazul în care o să abuzați, îmi dezlegați mâinile să fac multe alte chestiuni și îmi voi face dreptatea până, inclusiv, la Curtea Europeană a Drepturilor Omului. Și o să demonstrăm că abuzați rău intenționat și că, de fapt, acționați la indicații politice”, a declarat Candu, după ședința CEC.

Potrivit lui, refuzul de a fi înregistrat un candidat este o încălcare gravă a unor drepturi fundamentale și se pune în pericol întregul exercițiu electoral.

”Avem impresia că aceasta se face intenționat pentru că Andrian Candu și echipa Pro Moldova a ajuns un pericol pentru președintele Igor Dodon”, a precizat președintele Pro Moldova.

Ședința, de examinare a înregistrării candidatului Andrian Candu pentru prezidențiale a fost amânată pentru ziua de azi, 18 septembrie.     

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.