Acasă Social VIDEO//18+ Bărbat bătut cu bestialitate, în urma unui scandal în trafic. Ce...

VIDEO//18+ Bărbat bătut cu bestialitate, în urma unui scandal în trafic. Ce spune poliția

0

Un bărbat a fost bătut cu bestialitate, săptămâna trecută, de către alți doi indivizi. Cei doi i-au dat cu pumnii și picioarele, lăsând victima fără cunoștință la o margine de drum. Oamenii legii susțin că totul ar fi început cu o ceartă în plin trafic.

Din imaginile video, făcute publice pe rețelele de socializare se vedem clar cum victima, este bătută fără milă, iar mai apoi târât la o margine de drum.

Potrivit oamenilor legii, cazul a avut loc pe un seara zilei de 7 iulie.

Niște martori au sesizat poliția în jurul orelor 19:00. Victima bătăilor, produse la intersecția str. șos.Balcani cu Codrilor este un bărbat de 41 de ani. Totul ar fi început în urma unui conflict în plin tragic, iar drept rezultat, bărbatul snopit în bătaie fără milă a fost transportat la spital pentru îngrijiri medicale, a declarat ofițerul de presă al Poliției capitalei, Natalia Stati.

Actualmente, oamenii legii susțin că identificat agresorii.

Oamenii legii au reușit să identifice doi agresori, unul de 35 și respectiv 37 de ani, ambii locuitori ai capitalei.
Cei doi au fost reținuți preventiv pentru un termen de 72 de ore, iar pe numele lor a fost pornită o cauză penală în baza art.287 Huliganism, a adăugat Stati.

Potrivit codului penal, huliganismul, săvârșit de două sau mai multe persoane prevede o pedeapsă cu amendă între 750 și 1350 unități convenționale sau până la 5 ani de închisoare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.