Acasă Politic VIDEO // Victoriei Furtună: „Referendumul privind aderarea la UE – doar PR...

VIDEO // Victoriei Furtună: „Referendumul privind aderarea la UE – doar PR pentru Maia Sandu”

0

Victoria Furtună a lansat o serie de declarații critice la adresa președintelui Maia Sandu și a referendumului privind aderarea Republicii Moldova la Uniunea Europeană. Candidata la alegerile prezințiale a descris acest referendum drept o „acțiune de PR” menită să mascheze scăderea popularității președintelui.

„Așa cum am presupus, referendumul privind aderarea la UE nu este nimic mai mult decât o acțiune de PR a Maiei. Nimeni din Uniunea Europeană nu ne așteaptă. Referendumul este necesar doar pentru a ridica artificial prezența la alegerile unui președinte extrem de nepopular,” a declarat Furtună.

Ea a subliniat, de asemenea, că liderii de la Bruxelles sunt conștienți de problemele acute ale Moldovei, inclusiv corupția în creștere, economia în declin și represiunile politice. În acest context, Furtună consideră că aderarea la UE nu este doar imposibilă, ci și „absurdă”.

„Mulțumiri lui Péter Szijjártó că a spus asta direct, nu pe la colțuri, așa cum fac toți ceilalți,” a adăugat ea.

În opinia sa, actualul guvern este interesat să prelungească conflictul militar, transformând Moldova într-un „avanpost” în schimbul promisiunilor vagi de integrare europeană.

Furtună a avertizat că odată ce ostilitățile se vor încheia, discuțiile despre aderarea la UE vor dispărea și ele.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.