Acasă Social Victoria Furtună mulțumește echipei sale pentru eforturile depuse în campania electorală

Victoria Furtună mulțumește echipei sale pentru eforturile depuse în campania electorală

0

Candidata la alegerile prezidențiale, Victoria Furtună, și-a exprimat recunoștința față de membrii echipei sale, care au lucrat neobosit timp de mai multe zile pentru a oferi cetățenilor Republicii Moldova o șansă de schimbare.

„În primul rând, admir curajul lor. Într-o societate în care conducerea de vârf face tot posibilul pentru a-i suprima pe cei care gândesc altfel, implicarea într-o campanie electorală a devenit un act de vitejie”, a declarat Furtună.

Ea a subliniat că eforturile echipei sale reprezintă doar începutul unui drum către o societate cu adevărat democratică și o viață confortabilă, alături de familie și prieteni, în Republica Moldova.

„Vreau să le reconfirm că munca pe care au făcut-o este doar un început pe calea către o societate cu adevărat democratică și o viață confortabilă, alături de familie și prieteni, acasă, în Republica Moldova”, a adăugat candidata.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.