Acasă Politic Victoria Furtună critică lipsa de reacție a autorităților în fața inundațiilor: „Unde...

Victoria Furtună critică lipsa de reacție a autorităților în fața inundațiilor: „Unde sunt cei care ar trebui să protejeze cetățenii?

0

Victoria Furtună, candidată independentă la prezidențiale, a lansat un mesaj dur la adresa autorităților naționale, criticând lipsa lor de reacție în fața ploilor și inundațiilor care au lovit Moldova în ultimele 48 de ore.

„Unde sunt autoritățile naționale în ultimele 48 de ore, în care ploaia și inundațiile au acoperit întreaga țară? La București e anunțată deja ședința extraordinară a Guvernului. La noi toți cei de sus s-au ascuns și așteaptă cu ce se va termina tot?”, a întrebat retoric Furtună, evidențiind absența totală a guvernanților în momentele de criză.

Ea a subliniat faptul că, deși polițiștii și salvatorii își fac datoria în teren, guvernul nu a convocat nicio ședință extraordinară, iar cetățenii afectați de inundații au fost lăsați să se descurce singuri: „De ce, din nou, nu îi vedem alături de cei ajunși la nevoie?”.

Furtună a punctat și că acest tip de comportament este recurent din partea liderilor politici, făcând aluzie la lipsa de reacție a acestora în primele zile ale pandemiei de COVID-19 și la începutul războiului din Ucraina: „Atât de active pe soare și vreme bună, acum, de două zile, pur și simplu au dispărut. Din nou, oamenii sunt lăsați singuri să facă față problemelor”.

În încheiere, Victoria Furtună a ridicat o întrebare către cetățeni: „Oare cât timp vom mai fi conduși de oameni pentru care imaginea proprie și a partidului contează mai mult decât viețile omenești? Poate voi aveți răspunsul!”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.