Acasă Politic Victoria Furtună, apel către moldovenii din diaspora: „Vă invit să alegeți un...

Victoria Furtună, apel către moldovenii din diaspora: „Vă invit să alegeți un viitor demn pentru Republica Moldova”

0


Victoria Furtună, candidat independent la alegerile prezidențiale din 20 octombrie 2024, a adresat un mesaj emoționant cetățenilor moldoveni aflați peste hotare, subliniind importanța votului lor pentru viitorul Republicii Moldova. Furtună a evidențiat legătura puternică pe care diaspora o menține cu țara, indiferent de distanța fizică, și a invitat moldovenii din străinătate să privească cu obiectivitate la realitatea din țară, scrie telegraph.md.

„Zilele rămase până la momentul decisiv în care vă veți exprima votul pentru viitorul Republicii Moldova sunt numărate. În acest timp, vă invit să priviți cu obiectivitate la realitatea din țara noastră, să evaluați dacă Republica Moldova este locul în care v-ați dori să reveniți, unde ați vrea să vă creșteți copiii și să vă îngrijiți părinții”, a declarat Victoria Furtună. Ea a reamintit dificultățile întâmpinate de moldoveni în ultimii ani, menționând taxele vamale pentru importul lucrurilor personale și restricțiile care au limitat accesul acestora la investiții, în ciuda eforturilor și sacrificiilor făcute de cetățeni în afara granițelor.

Furtună a amintit că înțelege dificultățile prin care trec cei plecați din țară, fiind și ea afectată personal, având o mamă care, asemenea multor părinți moldoveni, a fost nevoită să muncească în străinătate pentru a asigura un viitor familiei. Programul său electoral își propune să răspundă acestor nevoi reale. „Introducerea amnistiei capitalului vă va oferi șansa să investiți liber banii câștigați în ani de muncă în țara noastră, mai ales în cele 1500 de întreprinderi mici și mijlocii care constituie coloana vertebrală a economiei noastre”, a explicat Furtună.

Ea a subliniat că dorește să transforme Republica Moldova într-o țară modernă și prosperă, unde moldovenii să se poată întoarce cu siguranța unui viitor stabil. „Ne vom revedea la urnele de vot, iar eu am încredere că veți alege un viitor demn, atât pentru cei rămași acasă, cât și pentru toți cei care încă visează la o Moldovă mai bună”, a declarat ea.

Victoria Furtună a transmis un mesaj puternic despre istoria și valorile Moldovei: „Eu sunt sigură că noi împreună vom întoarce istoria țării noastre. Vom întoarce limba noastră moldovenească transmisă prin laptele matern și credința interioară față de Bunul Dumnezeu care nu ne lasă niciodată”.

În final, Furtună a subliniat că este candidatul poporului, „nu al unui partid, nu al partenerilor externi și nu al țărilor străine care își lobează interesele, ci liderul națiunii noastre”. Ea a invitat toți cetățenii să participe la alegerile din 20 octombrie și să voteze pentru un viitor mai bun, atât pentru cei din țară, cât și pentru cei plecați în străinătate.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.