Acasă Justiţie Veronica Dragalin: PA, gata să se mute în noul sediu în 48...

Veronica Dragalin: PA, gata să se mute în noul sediu în 48 de ore

0

Șefa Procuraturii Anticorupție, Veronica Dragalin, afirmă că procurorii anticorupție sunt gata să se mute în sediul nou, identificat de Guvern, în doar 48 de ore.

În cadrul unei emisiuni de la Moldova1.md, procurorul-șef anticorupție a explicat că transferul va fi rapid datorită faptului că instituția pe care o conduce nu deține obiecte mari în actualul sediu închiriat de la Centrul Național Anticorupție (CNA).

„Putem împacheta și ne putem muta timp de 48 de ore. Pentru noi nu este foarte complicat să fim gata să ne mutăm, pentru că noi luăm spațiu în chirie de la CNA, toate lucrurile mai mari nu sunt ale noastre. Noi am merge doar cu tehnica, calculatoarele și dosarele fizice. Nu ar dura deci așa de mult pentru PA să poate realoca aceste lucruri într-o clădire din centrul Chișinăului”, a declarat Veronica Dragalin.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.