Acasă Politic Vasile Bolea: Cebotari a fugit cu familia după percheziții. Replica lui Sîrbu

Vasile Bolea: Cebotari a fugit cu familia după percheziții. Replica lui Sîrbu

0

Deputatul socialist Vasile Bolea susține că parlamentarul de la Pro-Molodva Vladimir Cebotari a fugit din țară, după ce acum o zi a avut loc percheziții la fostul sediu al Partidului Democrat.

„Colegii mi-au spus că a fugit cu toată familia, după ce a fost percheziții la sediul PDM. Au început a fugi ca șobolanii. Vladimir Cebotari a șters-o din țară în această noapte”, a declarat Vasile Bolea. 

În replică, deputatul Sergiu Sîrbu a spus că, de fapt, Cebotari ar fi mers într-o vacanță planificată de acum un an. 

„Domnul Cebotari a avut planificată o vacanță cu familia, încă un an în urmă. A plecat doar în zilele de weekend”, a menționat Sîrbu.

De menționat că Agora a solicitat o reacție de la deputatul Vladimir Cebotari, dar decomandată nu au primit un răspuns.

La data de 2 iulie în fostul sediul al Democraților au avut loc percheziții, iar cu o zi mai târziu procuratura a anunțat că a reținut șeful departamentului IT.

agora.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.