Acasă Politic Usatîi: Neguța a cerut 38 de secții de votare în Rusia

Usatîi: Neguța a cerut 38 de secții de votare în Rusia

0

Igor Dodon, prin intermediul ambasadorului R.Moldova în Rusia, Andrei Neguța, ar intenționa să deschidă la Moscova 38 de secții de votare pentru alegerile din 1 noiembrie, însă acest lucru nu-i va reuși.

Referindu-se la alegeri parlamentare anticipate, edilul de Bălți a spus că, deși, Dodon declară că dorește dizolvarea Legislativului, în realitate există deja o nouă majoritate.

„Dodon declară că vrea anticipate, dar în realitate are o nouă coaliție din 55 de deputați în care practic nu va fi nimeni din Partidul Democrat, vor fi din alte partide. Din PDM, dacă nu greșesc, vor fi doar două persoane. Dodon se gândește cum să păstreze puterea după prezidențiale pe care sigur le va pierde… Dodon se ține pentru această funcție. Este gata să moară, dar să rămână președinte pentru încă o zi”, susține Usatîi.

Acesta a venit și cu un sfat în adresa lui Dodon să nu intenționeze să plece în Rusia după ce pierde puterea.

„Eu cred că noi putem să-i asigurăm Penitenciarul nr.13. Acolo el va avea condiții bune. Înțeleg că are drumul gata spre Rostov, dar eu îl asigur că rușii nu-l vor ține mult acolo și îl vor trimite la Magadan. De aceea, decât să stea la Magadan că acolo-i frig și nu sunt fructe, mai bine să stea la Penitenciarul nr.13. Aici condițiile, la sigur, sunt mai bune”, a declarat Usatîi.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.