Acasă Politic Usatîi anunță că va participa la protestul anunțat de Sandu

Usatîi anunță că va participa la protestul anunțat de Sandu

0

Într-un mesaj postat pe Facebook, liderul Partidului Politic Partidul Nostru, Renato Usatîi anunță că vine din Germania în R. Moldova și va participa duminică la protestul anunțat de președinta aleasă, Maia Sandu. După ce președinta aleasă, Maia Sandu a anunțat că duminică vor avea loc proteste, astăzi, liderul PN, Renato Usatîi a declarat că va veni din Germania în R. Moldova și se va alătura manifestațiilor din PMAN, transmite SafeNews.md cu referire la tv8.md.

Asta după ce ieri, deputații PSRM-ȘOR au votat la repezeală mai multe proiecte de legi, printre care și Legea privind scoaterea SIS din subordinea președintelui, dar și proiectele privind politica bugetat fiscală, bugetul de stat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.