Acasă Social UPDATE // A doua moarte de COVID-19 la Crocmaz? Nici până la...

UPDATE // A doua moarte de COVID-19 la Crocmaz? Nici până la această oră „experții” de la Chișinău nu au ajuns. Primarul: Au închis telefoanele

0

UPDATE // 19:10 // Nici până la această oră echipa de „experți” din Chișinău care trebuie să preia probe de la a două femeie decedată în satul Crocmaz, raionul Ștefan-Vodă, nu a ajuns în localitate.

Primarul satului a declarat următoarele pentru DESCHIDE.MD. „Mi se crează impresia că ei nici nu ne-au luat în seamă. Stăm toată ziua aici cu echipa Primăriei și sectoristul și nimeni nu vine. Unii ne spun că acuș vin, alții chiar au închis telefoanele. Vă rog și voi de la presă să sunați la ANSP, la Ministerul Sănătății, poate știți pe cineva…”.

Știrea inițială

În satul Crocmaz, raionul Ștefan-Vodă, unde o femei răpusă de COVID-19 a fost înmormântată ieri, încă o femeie de 79 de ani a decedat noaptea trecută având simptome de gripă. Primarul satului, Ion Veleșco, a declarat pentru DESCHIDE.MD că de dimineață așteaptă experții de la Chișinău pentru prelevarea probelor la coronavirus, însă nimeni nu vine.

„Nu a fost testată pentru COVID-19, dar avea simtome de gripă și probleme cu plămânii. Medicii spitalului din Ștefan-Vodă au trimis-o acasă așa bolnavă, iar acasă ea s-a stins din viață. Unde s-a mai văzut așa ceva? A decedat noaptea, spre dimineață. De la 10 dimineața așteptăm experții de la Chișinău pentru prelevarea probelor și nu vine până la ora aceasta nimeni. Poate voi de la presă sunați, poate măcar vouă o să vă spună când vin”, a spus primarul, Veleșco.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.