Acasă Social Un tânăr din Ialoveni a părăsit Centrul COVID-19 de la Moldexpo

Un tânăr din Ialoveni a părăsit Centrul COVID-19 de la Moldexpo

0

Un tânăr din Ialoveni, este căutată de oamenii legii, după ce a fugit noaptea trecută din Centrul de triere Covid-19 de la Moldexpo.

Informația a fost confirmată pentru SafeNews.md de către Alexei Grosu, șeful-adjunct al Poliției Capitalei. Potrivit acestuia, este vorba despre un tânăr în vârstă de 27 de ani care a fugit de la Centrul COVID-19 fără încuviinţarea medicilor şi înainte de aflarea rezultatelor la testul COVID-19.

„Tânărul a fost internat ieri și era suspectat că ar fi fost infectat cu COVID-19. A făcut testul, însă rezultatele încă nu sunt gata. Acum se interprind toate măsurile de rigoare pentru a stabili locul aflării acestuia”, a precizat Grosu.

Amintim că anterior, doi pacienți infectați cu COVID-19 au fugit din instituțiile medicale din R.Moldova, mai exact este vorbadespre un bărbat din Ialoveni care a fugit de la Sptialul Republican, dar și o femeie care a fugit de la Spitalul Sf. Arhanghel Mihail.

Mai multe detalii: Un cetățean din Dănceni, supectat că este INFECTAT cu COVID-19, A FUGIT din Spitalul Clinic Republican / Bărbatul este CĂUTAT DE POLIȚIE

Citește și: O pacientă infectată cu COVID-19 a fugit din Spitalul Sf. Arhanghel Mihail din Chișinău

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.