Acasă Extern Un preot belgian a fost arestat pentru trafic de droguri, după moartea...

Un preot belgian a fost arestat pentru trafic de droguri, după moartea unui coleg britanic într-un prezbiteriu din Anvers

0

Un preot britanic a fost găsit mort într-un presbiteriu din regiunea Anvers, Belgia, deces care ar putea fi legat de consumul de stupefiante, potrivit primelor elemente ale anchetei comunicate vineri de parchetul orașului portuar, relatează AFP. The Brussels Times scrie sâmbătă că preotul belgian a fost arestat pentru trafic de droguri.

Un preot belgian care l-a întâmpinat la presbiteriu pe preotul britanic a fost arestat de poliție, a adăugat un purtător de cuvânt al parchetului contactat de AFP, confirmând informații din ziarul flamand Het Laatste Nieuws.

Potrivit AFP, Acest duhovnic în vârstă de 59 de ani „nu este suspectat, a fost arestat în așteptarea acțiunilor de investigație viitoare”, a spus purtătorul de cuvânt, care a adăugat că acesta va rămâne în detenție în timp ce se așteaptă rezultatele autopsiei asupra cadavrului victimei, potrivit presei belgiene. Autopsia urma să fie efectuată sâmbătă.

Evenimentele s-au petrecut joi seară la Kalmthout, la nord de Anvers, nu departe de granița cu Țările de Jos.

Victima este un preot britanic în vârstă de 67 de ani, iar pe corpul său au fost descoperite urme de droguri, potrivit agenției de presă Belga.

Preotul belgian a fost cel care a anunțat serviciile de urgență. 

Brussels Times scrie sâmbătă că preotul belgia a fost arestat pentru trafic de droguri.

Cum s-au derulat evenimentele

Preotul belgian a sunat la serviciile de urgență joi seară târziu, după ce colegului său i s-a făcut rău, iar, în ciuda eforturilor de resuscitare, preotul britanic de 67 de ani nu a putut fi resuscitat.

Poliția, experții criminaliști și un medic legist au găsit urme de droguri pe cadavru, iar ancheta sugerează că cei doi bărbați consumaseră ecstasy și s-au angajat în activități sexuale.

Cauza exactă a morții rămâne nedeterminată, deoarece autopsia nu a oferit rezultate concludente.

Preotul belgian a fost din nou interogat sâmbătă și s-a hotărât arestarea sa.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.