Acasă Social Un polițist, înjunghiat la Botanica. Colegul său a împușcat în agresor, când...

Un polițist, înjunghiat la Botanica. Colegul său a împușcat în agresor, când acesta a încercat să fugă

0

Un polițist a ajuns la spital, după ce a fost înjunghiat în umăr de o persoană agresivă. Colegul omului legii a efectuat o împușcătură și l-a rănit pe agresor. Deschide.md scrie că incidentul a avut loc în după-amiaza zilei de miercuri, 15 iulie, pe strada Hristo Botev, din sectorul Botanica al capitalei.

Potrivit datelor preliminare, cei doi polițiști au intervenit la o chemare în urma unui conflict într-o familie dintr-un bloc de locuințe de pe strada sus-indicată.

În momentul când membrul echipajului BRO documenta cazul, agresorul i-a aplicat o lovitură în umăr cu un cuțit de bucătărie și a încercat să dea bir cu fugiții.

Cel de-al doilea membru al echipajului BRO a folosit arma din dotare pentru reținerea agresorului. Dânsul fost împușcat în picior, iar la fața locului a fost solicitată intervenția unei ambulanțe pentru a acorda ajutor medical persoanelor rănite.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.