Acasă Social Un polițist din Bălți a murit de COVID-19. Mesajul MAI

Un polițist din Bălți a murit de COVID-19. Mesajul MAI

0

Un polițist din municipiul Bălți a murit azi-dimineață, 20 iunie, în urma complicațiilor provocate de coronavirus, după ce în urmă cu două săptămâni a fost internat în spital.

Este vorba despre un angajat al Secției coordonare operațională din cadrul Inspectoratului de Poliție Bălți. Luptând două săptămâni pentru viață, cu speranța de a învinge virusul, fiind un om energic, optimist, cu spirit de luptător, ne cătând la tratamentul urmat, în această noapte sănătatea polițistului brusc s-a înrăutățit. Azi dimineață, în jurul orei 04:30 organismul său a cedat, se arată într-un comunicat al Poliției.

Ofițerul în vârstă de 52 de ani a avut la întreținere un copil și a activat în cadrul Poliției din 1999. Soția polițistului este medic și a luptat, alături de soț, în prima linie, până în ultima clipă.

„Colegul nostru a fost un profesionist de excepție, un om de o mare noblețe sufletească, devotat profesiei, punând, de cele mai multe ori, interesele serviciului înaintea celor personale. Acum ne-a părăsit pentru totdeauna, lăsând în inimile și sufletele noastre un gol imens, sentimente de tristețe și regrete eterne. Inspectoratul General al Poliției transmite sincere condoleanțe familiei îndurerate în aceste momente triste, în care pierdem unul dintre cei mai buni camarazi”, se mai arată în comunicat.

Acesta este al doilea deces din cadrul Ministerului Afacerilor Interne, de la începutul pandemiei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.