Acasă Extern Un pasager s-a închis în toaletă, iar avionul a aterizat de urgență

Un pasager s-a închis în toaletă, iar avionul a aterizat de urgență

0

Un avion cu 134 de persoane la bord, care plecase de la Limassol în direcția Zürich, a aterizat de urgență pe aeroportul din Graz, Austria. Potrivit informațiilor, un bărbat de 51 de ani s-a închis în toaletă și nu a mai vrut s-o părăsească, informează ziarul elvețian Blick.

Incidentul a determinat o alertă de gradul zero, în condițiile în care sâmbătă, 11 septembrie, se împlineau 20 de ani de la atentatele teroriste din SUA.

Mai mult, căpitanul avionului, care a decolat din Cipru și se afla în drum spre Zürich, Elveția, a decis să aterizeze la Graz, în Austria.

În mod paradoxal, bărbatul care s-a încuiat în toaletă a fost cooperant față de polițiștii de frontieră austrieci. A ieșit din toaletă, după aterizare, și și-a luat cuminte toate bagajele. 

Poliția nu a identificat niciun obiect periculos.

De asemenea, toaleta nu a fost deteriorată. În timpul interogatoriului, individul nu a oferit nicio justificare legată de comportamentul său.

Conform poliției, aeronava Airbus A320 a decolat către destinație după 45 de minute.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.