Acasă Social Un nou-vechi șef numit la agenția ce se ocupă de domeniul construcțiilor...

Un nou-vechi șef numit la agenția ce se ocupă de domeniul construcțiilor şi urbanism

0

Concursul pentru funcția de director al Agenției pentru Supraveghere Tehnică (AST) a fost câștigat de Radu Vasile. Anterior, acesta a deținut șefia la Inspecției de Stat în Construcție, care a devenit AST prin comansare cu alte două instituții. Informația a fost confirmată pentru Ziarul de Gardă de fostul șef interimar al AST, Tudor Țurcanu.

„Astăzi a fost fost desemnat candidatul și a fost semnat ordinul. Da, este vorba despre Radu Vasile, fostul șef al Inspecției de Stat în Construcție”, a comunicat Țurcanu Tudor, fostul șef interimar al Agenției pentru Supravegherea Tehnică.

Acesta a menționat că mâine va fi prezentat și CV-ul noului director.

Radu Vasile a fost șef al fostei Inspecției de Stat în Construcție din 2011 până la finele lunii martie 2015, când funcția a fost preluată de Ghenadie Sajin. Ulterior, Radu Vasile a fost numit şef al Inspectoratului de Stat pentru Supravegherea Geodezică, Tehnică şi Regim, aflat în subordinea Agenţiei Relaţii Funciare şi Cadastru a R. Moldova.

La concursul pentru funcției de director al AST s-au înscris 11 persoane. Printre acestea se numără și Ghenadie Sajin. În lista finală însă au rămas trei persoane, concursul fiind câștigat de Vasile Radu.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.