Acasă Politic Un nou proiect de lege, propus de parlamentarii blocului ”Victorie”. Ulanov: ”Se...

Un nou proiect de lege, propus de parlamentarii blocului ”Victorie”. Ulanov: ”Se desfășoară o propagandă activă a permisivității”

0

Apărarea valorilor tradiționale, a memoriei istorice și a identității naționale. Toate sunt vizate într-un proiect de lege, prezentat astăzi de către grupul parlamentar ”Victorie”, precizează deputatul Denis Ulanov, pe rețelele de socializare.

”Fără aceste lucruri nu poate exista o țară modernă și civilizată. Scopul nostru este ca această strategie de apărare a valorilor tradiționale să fie aprobată în parlament, astfel încât proiectul să fie dezvoltat la nivel de stat. Nu mai putem amâna acest lucru. Organizațiile non-guvernamentale dubioase au un impact considerabil asupra societății, influențând tinerii, distrugând principii vechi de secole, lăsând să se înțeleagă că valorile strămoșilor lor sunt false, că lumea este diferită și că totul trebuie perceput într-un mod nou. Normele sociale, religioase și culturale, valorile familiale – se propune ca toate acestea să fie regândite. Propaganda LGBT și marșurile gay chiar în centrul Chișinăului devin, din păcate, o normă, scrie politicianul.

În acest sens, Ulanov se arată revoltat de faptul că se propune ca mama și tata să fie înlocuiți cu părintele 1 și părintele 2.

Aceasta este atmosfera în care copiii noștri ar trebui să trăiască și apoi să-și creeze familiile? Istoria este rescrisă din nou, iar în unele cazuri este chiar anulată. În opinia partidului de guvernământ, cel de-al Doilea Război Mondial și victoria trebuie reinterpretate. În unele cazuri se ajunge la reabilitarea deschisă a fascismului. Incitarea conflictelor interetnice și interconfesionale este o altă tendință tristă a ultimilor ani. Din păcate, acest lucru se întâmplă în Moldova, unde oameni de naționalități și religii diferite au trăit în pace timp îndelungat. Se desfășoară o propagandă activă a permisivității, imoralității și egoismului, a legalizării consumului de droguri, se încurajează formarea comunităților care neagă continuarea firească a vieții și se promovează cultul violenței, precizează Ulanov.

Toate acestea, spune Denis Ulanov, duc la pervertirea societății și subminează bazele stabilității politice și ale statalității.

Sarcina noastră este de a schimba situația și asta trebuie să o facem împreună. Fără sprijin, fără vociferarea acestor probleme la nivel de stat, va fi dificil să facem acest lucru. Sper din toată inima că Moldova va rămâne o țară pașnică, ospitalieră și civilizată, care păstrează tradițiile, conchide parlamentarul.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.