Acasă Politic VIDEO// Un nou partid politic, în frunte cu fostul șef-adjunct al Poliției,...

VIDEO// Un nou partid politic, în frunte cu fostul șef-adjunct al Poliției, Gheorghe Cavacliuc. Ce îți propune fracțiunea

0

Fostul șef-adjunct al Inspectoratului General al Poliției, Gheorghe Cavcaliuc, se lansează în politică. Acesta anunță despre crearea unui grup de inițiativă pentru constituirea partidului politic „PACE” – Partidul Acasă Construim Europa, transmite SafeNews.md.

Gheorghe Cavcaliuc a anunțat că astăzi la 15:00 va avea loc un briefing de presă în care membrii grupului de inițiativă vor prezenta informații despre ședința de constituire a grupului și despre noul partid.

Anunțul a fost făcut după ce în această dimineață, fostul șef-adjunct al Poliției a publicat pe pagina sa de Facebook un filmuleț despre viața sa „până la politică”.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.