Acasă Social Un nou deces provocat de COVID-19 în stânga Nistrului. Ministerul Sănătății susține...

Un nou deces provocat de COVID-19 în stânga Nistrului. Ministerul Sănătății susține că nu cunoaște despre caz

1

Un al deces din cauza COVID-19 în stânga Nistrului. Este vorba despre o femeie din 1948 din Tiraspol, anunță așa zisul Minister al Afacerilor de Interne din Transnistria.

Pacienta a fost internată la spitalul de boli infecționase din Slobozia pe data de 13 aprilie. Înainte de asta, ea a urmat un tratament în secția de cardiologie la Spitalul Clinic Republican. Cu aproximativ patru zile în urmă, a fost în contact cu un pacient testat pozitiv la COVID-19.

În Slobozia femeia a fost internată imediat în secția de terapie intensivă. Pensionara în vârstă de 72 de ani avea și unele boli cronice – cardioscleroză, hipertensiune arterială, consecințe ale unui accident cerebrovascular acut și obezitate de gradul III.

Acesta este al 8-lea deces în Transnistria din cauza COVID-19.

Contactată de SafeNews.md, purtătorul de cuvânt al Ministerului Sănătății a declarat că nu poate confirma cazul.

Până la această oră, cazul nu a fost raportat de către autoritățile din stânga Nistrului, a declarat Cristina Stratulat.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.