Acasă Social Un nou deces în Transnistria din cauza noului coronavirus

Un nou deces în Transnistria din cauza noului coronavirus

0

Încă o persoană din regiunea transnistreană a murit din cauza noului coronavirus. Potrivit presei din regiune, este vorba despre un bărbat de 62 de ani, care a fost internat la Spitalul din Slobozia pe data de 9 aprilie.

Profilaxia COVID-19.Cum să cureți și să dezinfectezi corect suprafețele Acesta a fost testat pozitiv la COVID-19, care i-a dat complicație printr-o pneumonie bilaterală. De asemenea, pacientul suferea de boli cardiace și hipertensiune arterială.

În ultimile zile, starea de sănătate a bărbatului s-a agravat și el a fost transferat în secția de reanimare, fiind conectat la un ventilator.

Amintim că la ora actulă avem confirmate în R. Moldova 2.472 de cazuri de COVID-19.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.