Acasă Social Un medic din Fălești a fost răpus de COVID-19. Cine este acesta

Un medic din Fălești a fost răpus de COVID-19. Cine este acesta

0

Încă un medic din R. Moldova a pierdut lupta cu coronavirusul.Despre aceasta a anunțat  pe pagina sa de Facebook Centrul De Sănătate Fălești, transmite SafeNews.md cu referire la Știri.md.

Potrivit mesajului, este vorba despre Ion Hangan, de specialitate medic de familie care a tratat locuitorii din Fălești și din Ungheni.

„Cu profund regret anunțăm decesul medicului de familie Hangan Ion, care s-a alăturat listei medicilor-Eroi ce au pierdut lupta cu cruțătoarea infecție COVID-19. 
Și-a dedicat viața și sănătatea pentru populația r. Fălești și Ungheni. A stat la straja sănătății multor familii, copii și maturi. 
A activat aproape jumătate de secol cu responsabilitate și devotament, fiind un specialist foarte bun. Condoleanțe rudelor, familiei, colegilor”, se arată în mesaj.

SafeNews.md anunță că până la ora actuală, 26 lucrători medicali au pierdut lupta cu noul coronavirus.

știri.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.