Acasă Extern Un italian de 21 de ani a doborât recordul mondial de memorie....

Un italian de 21 de ani a doborât recordul mondial de memorie. A reuşit să rețină un număr din 630 de cifre în doar cinci minute

0

Andrea Muzii, un italian în vârstă de 21 de ani, a câştigat Campionatele mondiale de memorie, găzduite anul acesta de Germania, stabilind un nou record mondial. Tânărul a reușit să țină minte un numărul format din 630 de cifre într-un interval de cinci minute.

Printre alte realizări, italianul a stabilit un record, reuşind să memoreze un număr alcătuit din 630 de cifre într-un interval de cinci minute în cadrul probei ”Numere Rapide”, a declarat pentru DPA organizatorul competiţiei, Steffen Buetow.

Dacă performanţa sa va fi omologată, va fi un record mondial, informează dpa. Muzii a câştigat proba de decatlon în cadrul campionatelor MemoryXL cu un scor record de 8.594 de puncte, ocupând primul loc din circa 1.700 de participanţi, a mai spus Buetow.

Competitori din cinci ţări au luat parte la evenimentul desfăşurat în Torgelow, estul Germaniei, participând la probe precum memorarea unor imagini, a unor secvenţe de cuvinte sau a unor serii extinse de numere, mai scrie dpa, citată de Agerpres.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.