Acasă Politic Un deputat, testat pozitiv cu COVID-19. „Mulțumesc majorității parlamentare”

Un deputat, testat pozitiv cu COVID-19. „Mulțumesc majorității parlamentare”

0

Deputata PPDA, Arina Spătaru susține că după 14 zile de autoizolare a fost testată pozitiv la COVID-19. Aceasta consideră că sursa infecției a fost Parlamentul, care a intrat în carantină pe 22 mai. Anunțul a fost făcut sâmbătă seara într-un live pe Facebook.

Arina Spătaru s-a aflat timp de două săptămâni în autoizolare, acasă la Bălți.

„Nu am dat teste, chiar dacă eram la evidență la medicul Cancelariei de Stat. Am avut o comunicare eficientă. În fiecare zi mi-am măsurat febra, mi-am monitorizat organismul. Joi când s-au împlinit 14 zile, mi-am luat rămas bun cu doamna doctor, i-am zis că mă simt bine și că nu am răbdare să mă întorc la muncă. Joi noaptea, mi s-a ridicat febra”, a povestit deputata.

În următoarea zi a fost testată pentru COVID-19, iar sâmbătă a aflat că rezultatul este pozitiv.

„Vreau să trimit mulțumire majorității parlamentare pentru că eu știu că dl Eugeniu Nichiforciuc, care a fost testat pe 20 mai și a primit rezultatul pe 20 mai, știa foarte bine că este infectat, iar doamna președintă a Parlamentului putea simplu să anuleze ședința plenară sau cel puțin să izoleze colegii săi.
Eu presupun că este totuși de la Parlament pentru că două săptămâni m-am aflat în autoizolare.
Vreau să mulțumesc încă o dată colegilor mei care au considerat mai importantă votarea zilei alegerilor președintelui Dodon, decât securitatea noastră”, a mai spus Arina Spătaru.

Deputata are febră, dureri de cap și frisoane. Deocamadată se tratează la domiciliu. „Sunt izolată în cameră separată. Băieții îmi aduc mâncarea a ușă. Am fericirea să am o baie separată”, a spus ea.

Astăzi urmează să se testeze toți membrii familiei Spătaru.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.