Acasă Extern Un copil de 12 ani a murit după ce o grenadă pe...

Un copil de 12 ani a murit după ce o grenadă pe care o cumpărase dintr-un magazin de antichități a explodat

138
0
ads

Un copil de 12 ani din statul american Virginia a fost ucis de explozia unei grenade, despre care polițiștii cred că a fost cumpărată de la un magazin de antichități din Carolina de Nord. Autoritățile avertizează și pe alți clienți ai magazinului că și alte astfel de obiecte ar putea fi periculoase, relatează CNN.

Grenada, un dispozitiv Mk 2 din Al Doilea Război Mondial, conform Biroului pentru Alcool, Tutun, Arme de Foc și explozibili din SUA, ar fi trebuit să fie inactivă chimic.

La momentul vânzării obiectului, despre care se crede că a fost cumpărat în data de 13 iunie dintr-un magazin de antichități din Shallotte, nici comerciantul dar nici clientul nu știau că grenada este încă funcțională sau periculoasă.

Agenția americană cere tuturor celor care au cumpărat astfel de obiecte de la același magazin să contacteze autoritățile, existând îngrijorări cu privire la faptul că și acestea ar putea fi active și extrem de periculoase.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

adv

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here