Acasă Social Un bărbat originar dintr-o localitate din raionul Criuleni,a fost gasit decedat pe...

Un bărbat originar dintr-o localitate din raionul Criuleni,a fost gasit decedat pe traseul M21 (Chişinău-Dubăsari)

0

Informația a fost confirmată pentru Echipa 902 de către ofițerul de presă de la Poliția Capitalei, Natalia Stati. Potrivit sursei, în data de 09 iunie, în jurul orei 10.00 la IP Râșcani a direcției de Poliție Chișinău a venit o sesizare precum că pe traseul M21 (Chişinău-Dubăsari) la km 10 – o persoană a fost depistată decedată pe acostament.

La fața locului imediat s-a deplasat grupa operativă și medicul legist, pentru stabilirea circumstanțelor.

Urmare a măsurilor întreprinse bărbatul a fost identificat. Acesta s-a dovedit a fi în vârstă de 64 ani, originar dintr-o localitate din raionul Criuleni, iar la examinare de către medicul legist pe suprafața corpului urme de moarte violentă nu au fost depistate. cadavrul a fost îndreptat la CML, unde urmează a fi efectuate expertizele și stabilită cu exactitate cauza decesului.

Circumstanțele se stabilesc.

echipa

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.