Acasă Justiţie Un bărbat din Moldova și-a violat finuța de 9 ani. Câți ani...

Un bărbat din Moldova și-a violat finuța de 9 ani. Câți ani va sta la închisoare

0
Stop violence Against Children, The concept of stopping violence against children. Human rights Day concept. Anti-trafficking concept.

Un bărbat de 37 de ani, dintr-o localitate din țara noastră, a fost condamnat la 14 ani de închisoare, pentru violul finuței sale de 9 ani. Acesta își va ispăși pedeapsa în penitenciar de tip închis. Sentința poate fi contestată cu apel, scrie newtv.md.

Potrivit procurorilor, totul s-a întâmplat în 2020, atunci când inculpatul a mers în ospeție la cumetrii săi. Acesta a consumat băuturi alcoolice și a rămas la ei să înnopteze. Astfel, bărbatul a violat-o pe fiica de 9 ani a cumetrilor săi.

Pe timp de noapte, având scopul de a-și satisface pofta sexuală cu fiica minoră a acestora în vârstă de 9 ani, a întreținut cu copila un raport sexual.

Inculpatul nu și-a recunoscut vina, invocând că doar a înnoptat la gazde, fără a comite vreo ilegalitate. Acesta urmează a fi reținut și plasat în arest preventiv, fiind anunțat în căutare.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.