Acasă Justiţie Un bărbat din Edineţ, percheziționat de ofițerii CNA. Fapta de care este...

Un bărbat din Edineţ, percheziționat de ofițerii CNA. Fapta de care este bănuit

0

Un bărbat din raionul Edineț este cercetat penal de ofițerii Centrului Național (CNA) într-un dosar de trafic de influență, fiind bănuit că ar fi cerut remunerații ilicite pentru a ajuta un bărbat să obțină mai ușor trei permise de conducere, scrie realitatea.md.

Cazul a fost denunțat la CNA, iar în urma perchezițiilor la domiciliul bănuitului, acesta a fost reținut pentru 72 de ore.

„Potrivit datelor anchetei, suspectul ar fi pretins și primit 2500 de euro, sub pretextul că poate determina funcționarii de la Secția de Înmatriculare a Transportului și Calificarea Conducătorilor Auto din Edineț, responsabili de examinarea candidaților la probele teoretice și practice, să favorizeze susținerea cu succes a examenelor auto, cu obținerea ulterioară a trei permise de conducere”, se arată în comunicatul emis de CNA.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.