Acasă Social O femeie a murit, după ce a fost împușcată de către soțul...

O femeie a murit, după ce a fost împușcată de către soțul său

0

O femeie a murit, după ce a fost împușcată de către soțul său. Crima a avut loc ieri-seara într-un apartament din centrul Chișinăului.

Contactat telefonic, Alexei Grosu, șeful-adjunct al Poliției Capitalei, a confirmat cazul și a declarat pentru Deschide.MD că la fața locului s-a deplasat grupul operativ din cadrul Ip Centru pentru a stabili toate circumstanțele în care a fost comisă crima.

„Potrivit datelor preliminare, crima a avut loc în jurul orei 18:55, pe strada Zodiac din capitală. Împușcătura a fost efectuată dintr-o armă de model „Winchester” pe care bărbatul o deținea legal. Alte informații suplimentare despre acest caz nu vă pot oferi dat fiind faptul că ține de secretul anchetei”, ne-a spus Grosu.

De altă parte, surse apropiate anchetei, susțin că victima este o femeie în vârstă de 44 de ani pe care soțul său, un bărbat în vârstă de 70 de ani, ar fi împușcat-o din cauza geloziei. Totodată, sursele au ținut să menționeze că omorul a avut loc de față cu fiul celor doi care a și alertat poliția.

Oamenii legii sunt la fața locului, iar pe acest caz a fost intentat un proces penal.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.