Acasă Social Un bărbat a incendiat casa concubinei

Un bărbat a incendiat casa concubinei

0

La un pas de tragedie. Un bărbat a provocat un incendiu într-o gospodărie după ce s-a certat cu concubina sa și cu fiul acesteia. Incidentul a avut loc marți, 28 aprilie, în satul Bîcioc, din raionul Grigoriopol.

Potrivit site-ului pretinsului minister de interne din stânga Nistrului, pompierii au fost solicitați în jurul orei 17:00 la stingerea unui incendiu izbucnit într-o gospodărie din satul Bîcioc din Grigoriopol.

Din informațiile preliminare, incendiul a fost provocat de un bărbat de 42 de ani. Făptașul a recurs la acest gest de supărare după ce a fost alungat de concubina sa, care este și stăpâna gospodăriei, și de fiul acesteia.

Fiind în stare de ebrietate, acesta și-a strâns lucrurile și, înainte să plece, a incendiat casa femeii. Pompierii au eliminat rapid flăcările, care însă au mistuit o construcție din curte și a afectat serios două odăi din casă.

Bărbatul a fost reținut de oamenii legii și este cercetat penal pentru incendierea intenționată a casei concubinei sale. Acesta nu se afla la prima abatere de la lege. fiind anterior condamnat.

unimedia

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.