Acasă Social Un bărbat a fost salvat de la înec de angajații Inspectoratului General...

Un bărbat a fost salvat de la înec de angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență

0

În seara zilei de 23 iulie, un bărbat în vârstă de 51 de ani a fost salvat de la înec de angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență din raionul Ialoveni, după ce acesta a căzut din barcă. În urma incidentului persoana nu a avut de suferit, fiind scoasă nevătămată de pompieri la mal. 

Persoana se afla la pescuit într-o barcă pe lacul din apropierea localității Dănceni, din raionul Ialoveni. Din imprudența acesta a căzut din barcă și nu a mai reușit să intre înapoi, după ce a ieșit să verifice plasa de pescuit. Acesta a rămas prins în plasă fără de a reuși să iasă din ea.

Apropiații care se aflau împreună cu el  au alertat serviciul de urgență pentru a-i salva viața. În cele mai scurt timp bărbatul a fost salvat de o echipă de salvatori, care au ajuns la fața locului.

Salvatorii îndemnă oamenii să fie atenți și să respecte regulile de comportament pe apă, atunci când merg la scăldat sau aleg să pescuiască. Persoanele sunt rugate să evite aflarea în zone necunoscute și pescuitul în bazine acvatice care nu sunt autorizate sau destinate acestei activități.

Potrivit IGSU de la începutul anului 2020, salvatorii au salvat 177 persoane de la înec.

TVC.MD

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.