Acasă Social Un adolescent în vârstă de 15 ani a ajuns pe mâna...

Un adolescent în vârstă de 15 ani a ajuns pe mâna poliției după ce a furat circa 18.000 de lei

0

Un adolescent în vârstă de 15 ani din Criuleni a ajuns pe mâna poliției după ce a spart un automobil și a furat din acesta circa 18.000 de lei.

Incidentul a avut loc la data de 16 iulie curent. Adolescentul a spart geamul unui automobil de marca Volkswagen, care era parcat în fața porților unui locuitor al satului Bălăbănești, de unde a sustras 17 950 de lei.

În urma măsurilor speciale, făptașul a fost reținut în aceeași zi și escortat la inspectorat. În cadrul audierilor acesta și-a recunoscut vinovăția, relatând că a observat pe bancheta din față a automobilului o bancnotă de 50 de lei, fapt ce l-a determinat să deterioreze geamul automobilului, cu ajutorul unor pietre.

Ulterior în torpedoul mașinii o sacoșă de culoare neagră în care se aflau circa 18 mii de lei, pe care a sustras-o.

Potrivit Poliției, tânărul face parte dintr-o familie social vulnerabilă, fiind cercetat în stare de libertate.

Forțele de ordine au inițiat o cauză penală, iar conform legislației acesta riscă amendă sau până la doi ani de închisoare.

JURNAL.MD

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.