Acasă Social ULTIMA ORĂ // Un bărbat a murit pe Aeroportul Internațional Chișinău

ULTIMA ORĂ // Un bărbat a murit pe Aeroportul Internațional Chișinău

0

Un bărbat a murit, după ce i s-ar fi făcut rău din senin. Tragedia a avut loc în amiaza zilei, în jurul orei 12:10, în incinta Aeroportului Internațional Chișinău, susțin sursele PulsMedia.MD.

Potrivit surselor, ar fi vorba despre un bărbat în vârstă de aproximativ 70 de ani, care și-ar fi petrecut nepoata. În timp ce se afla în fața ghișeului Turkish Airlines, moldoveanului i s-ar fi făcut rău, și-ar fi pierdut conoștința și s-a prăbușit la podea.

La fața locului a fost solicitată intervenția unei ambulanțe, însă din nefericire medicii au putut doar să constate decesul acestuia.

Cadavrul bărbatului a fost transportat la Centrul de Medicină Legală unde urmează a fi supus mai multor expertize de laborator pentru a se stabili cu exactitate cauza decesului.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.