Acasă Social ULTIMA ORĂ // Te duci la spital cu alte probleme medicale și...

ULTIMA ORĂ // Te duci la spital cu alte probleme medicale și te infectezi cu COVID-19? Secția de Cardiologie a Spitalului Clinic Republican, plasată în CARANTINĂ

0

Secția de Cardiologie a Spitalului Clinic Republican „Timofei Moșneaga” a fost plasată în carantină, a declarat pentru Ziarul NAȚIONAL Cristina Stratulat, consiliera în comunicare de la Minsterul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale.

Decizia a fost luată după ce doi pacienți din Secția de Cardiologie au fost confirmați cu COVID-19.

Șefa Serviciului Epidemiologic de la SCR, Marcela Chilianu, a declarat pentru Ziarul NAȚIONAL că cei doi pacienți erau pregătiți deja pentru externare când au făcut febră, iar testele au arătat că s-au infectat cu COVID-19. Totodată, angajații medicali au fost testați pentru noul coronavirus acum o săptămână și rezultatele au fost negative.

Fiind întrebată dacă pacienții s-au infectat la spital cu noul coronavirus, Marcela Chilianu nu a exclus în totalitate această ipoteză.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.