Acasă Istorii din spatele culisei ULTIMA ORĂ! Surse: Deputatul ”Pentru Moldova”, Sergiu Sîrbu – internat în STARE...

ULTIMA ORĂ! Surse: Deputatul ”Pentru Moldova”, Sergiu Sîrbu – internat în STARE GRAVĂ în urma infectării cu COVID-19. Violeta Ivanov și Reghina Apostolova – POZITIVE

0

Deputatul grupului parlamentar ”Pentru Moldova”, Sergiu Sîrbu ar fi internat în spital fiind în stare gravă, în urma infectării cu Covid-19. Informația a fost confirmată pentru SafeNews.md de către surse apropiate politicianului, care au solicitat păstarea anonimatului.

Sursele SafeNews.md au mai spus că și deputatele Violeta Ivanov, dar și Reghina Apostolova sunt confirmate pozitiv cu coronavirus.

Contactată telefonic, purtătorul de cuvânt al Partidului ”Șor”, Alina Șargu a declarat pentru SafeNews.md că nu deține o astfel de informație, însă va reveni imediat ce va preciza cu colegii săi.

Ulterior, aceasta a confimat infectarea cu Covid-19 a celor trei deputați, subliniind că mai munte detalii nu cunoaște.

Știrea se actualizează!

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.