Acasă Social ULTIMA ORĂ // Ștefan Vodă: Un copil, strivit de roțile unei mașini...

ULTIMA ORĂ // Ștefan Vodă: Un copil, strivit de roțile unei mașini sub care s-a ascuns

0

Un copil de doar un an și șapte luni a murit după ce a fost strivit de roțile unui automobil. Potrivit Inspectoratului General al Poliției, tragedia a avut loc cu puțin timp în urmă într- o localitate din raionul Ștefan Vodă.

Oamenii legii au stabilit preliminar că mașina de marca Seat, condusă de un bărbat de 42 de ani, staționa la poarta familiei minorului, timp în care copilul s-a ascuns sub autovehicul.

Ulterior, bărbatul a pornit mașina neobservând băiețelul, iar după câțiva metri parcurși și-a dat seama că ceva este în neregulă, sesizând deja prezența copilului sub automobil, dar fiind prea târziu. În urma rănilor primite, micuțul a decedat.

Oamenii legii au inițiat o anchetă pe acest caz pentru stabilirea tuturor circumstanțelor.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.