Acasă Justiţie ULTIMA ORĂ! Șeful suspendat al PA, Viorel Morari – REȚINUT

ULTIMA ORĂ! Șeful suspendat al PA, Viorel Morari – REȚINUT

1061
13
ads

Procurorul șef suspendat al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari a fost reținut din nou de către procurorii PCCOCS, la ora 14:00. Informația a fost confirmată pentru SafeNews.md de către avocatul acestuia, Sergiu Moraru.

Avocații comunică despre ilegalitatea reținerii ca fiind o metodă de a bloca examinarea dosarului din judecată și o răzbunare pentru criticile aduse Procurorului General.

Menționăm că astăzi, 19 Decembrie, ora 14:00 Viorel Morari a fost citat de Procuratura Generală pentru a i se aduce noi acuzații într-un alt dosar penal, numit generic “Vento”.

Recent, în cadrul unui briefing de presă, Morari a prezentat mai multe documente, dar și date din care reiese că două companii ucrainene, care aparțin direct sau prin intermediar lui Veaceslav Platon, au de facto drept beneficiar final un nume exact ca cel al soției lui Stoianoglo – Kurdova Țvetana.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

13 COMENTARII

  1. […] ora 14:00, pentru a i se aduce noi acuzații într-un alt dosar penal, numit generic “Vento”. Drept urmare, acesta a fost reținut de către procuroruii PCCOCS, pentru un terment de 72 de ore, fiind escortat în izolatorul de detenție al Direcției de Poliție a mun. […]

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here