Acasă Social ULTIMA ORĂ // R. Moldova continuă să-și numere morții răspuși de noul...

ULTIMA ORĂ // R. Moldova continuă să-și numere morții răspuși de noul coronavirus: Încă trei decese anunțate de autorități

0

Trei bărbați din R. Moldova au pierdut astăzi lupta cu noul coronavirus.

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale informează despre înregistrarea altor trei decese din cauza infecției COVID-19.

Este vorba despre un bărbat de 80 ani din raionul Glodeni și altul de aceeași vârstă din Soroca, care au fost internați zilele trecute în stare gravă la spital.

La fel, astăzi a fost înregistrat un deces în Transnistria, unde s-a stins un bărbat de 66 de ani cu același diagnostic.

Autoritățile au raportat oficial, până acum, 27 de decese provocate de noul coronavirus, 1 056 de cazuri confirmate și 43 de persoane tratate.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.