Acasă Justiţie ULTIMA ORĂ! Ion Neguriță și Victor Furtuna, propuși pentru funcția de procuror-șef...

ULTIMA ORĂ! Ion Neguriță și Victor Furtuna, propuși pentru funcția de procuror-șef al PCCOCS

0

Astăzi, 17 octombrie 2024, Comisia specială de preselecție a candidaților pentru funcția de procuror-șef al Procuraturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) a încheiat interviurile cu candidații eligibili. În urma evaluării, Ion Neguriță și Victor Furtuna au fost identificați ca fiind cei mai bine cotati pentru această funcție.

Comisia a evaluat patru candidați: Ion Neguriță, Victor Furtuna, Alexandru Machidon și Andrei Mațco. Conform punctajelor obținute, Ion Neguriță a acumulat cel mai mare scor, de 139,7 puncte, în timp ce Victor Furtuna a obținut 134,5 puncte. Ceilalți doi candidați, Alexandru Machidon și Andrei Mațco, au obținut punctaje inferioare, iar doar primii doi au fost recomandați pentru funcția de conducere a PCCOCS.

Comisia recomandă Consiliului Superior al Procurorilor să îi numească pe Ion Neguriță și Victor Furtuna, bazându-se pe rezultatele evaluării.

Interviurile complete ale candidaților sunt disponibile pe site-ul oficial al Consiliului Superior al Procurorilor, în secțiunea dedicată ședințelor publice.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.