Acasă Social Ultima Oră// Încă două persoane au murit de Covid-19. Bilanțul se apropie...

Ultima Oră// Încă două persoane au murit de Covid-19. Bilanțul se apropie de 400 de decese

0

Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale al Republicii Moldova informează despre înregistrarea altor decese provocate de COVID-19:

Deces 366: Femeie de 85 ani, din r-nul Fălești, internată la Spitalul Clinic Bălți, pe data de 6 iunie. Comorbidități: obezitate gr. III, anemie cronică, hipertensiune arterială gr. III, angină pectorală de efort.

Deces 367: Bărbat de 83 ani, din r-nul Ceadîr-Lunga, internat în stare gravă la Spitalul Raional Ceadîr-Lunga, pe data de 5 iunie, cu pneumonie virală bilaterală.

Totodată, ministerul informează că alte 133 persoane au fost tratate și externate, pe parcursul ultimelor 24h. Bilanțul persoanelor tratate de COVID-19 a ajuns la 5.930.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.