Acasă Social ULTIMA ORĂ // Încă 224 de moldoveni au fost testați pozitiv cu...

ULTIMA ORĂ // Încă 224 de moldoveni au fost testați pozitiv cu COVID-19, iar 7 persoane au decedat

0

Alte 224 cazuri noi de infectare cu COVID-19 au fost confirmate astăzi în Republica Moldova, dintre care 21 în regiunea transnistreană, anunță Ministerul Sănătății, Muncii și Protecției Sociale. De asemenea, au fost înregistrate alte patru decese cauzate de coronavirus.

Bilanțul persoanelor infectate cu noul Coronavirus a ajuns la 20 264 cazuri.

Total teste efectuate în această zi – 1889, dintre care primar – 1280 și repetat – 609.

În total, până la ziua de astăzi, s-au tratat 13 640 persoane.

Totodată informăm despre înregistrarea altor decese provocate de COVID-19:

Deces 663: Bărbat de 20 ani, din raionul Cahul. Internat la data de 3 iulie Spitalul Clinic de Psihiatrie. Comorbidități: paralizie inferioară, parapareză.

Deces 664: Femeie de 90 ani, din mun. Chișinău. Internată la data de 29 iunie, la Spitalul Clinic Municipal „Arh. Mihail”. Comorbidități: cardiopatie mixtă, hipertensiune arterială, pancreatită cronică, litiaza biliara, coxartroza bilaterala.

Deces 665: Bărbat de 67 ani, din mun. Chișinău. Internat la data de 21 iunie, la Spitalul Clinic Muncipal „Arh. Mihail”. Comorbidități: cardiopatie ischemică, colecistită cronică calculoasă, nefrolitiază bilaerlaă, hepatită cronică. Hipertensiune arterială.

Deces 666: Femeie de 67 ani, din raionul Telenești. Internată cu pneumonie evoluție gravă, la data de 14 iulie, la Spitalul Raional Telenești.

 În dimineața acestei zile, ministerul a informat despre decesul altor trei persoane.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.