Acasă Social UPDATE// ALERTĂ CU BOMBĂ la un centru comercial din Chișinău

UPDATE// ALERTĂ CU BOMBĂ la un centru comercial din Chișinău

0

UPDATE (18:20): Natalia Stati, ofițerul de presă al Direcției de Poliție a capitalei a declarat pentru SafeNews că alarma a fost falsă.

În urma verificărilor de către serviciile specializate, careva obiecte suspecte ori explozibile nu au fost depistate. Pe caz a fost inițiat un proces penal în stabilirea tuturor circumstanțelor, iar ofițerii de investigație întreprind toate măsurile în vederea identificării persoanei care ar fi efectuat apelul, a spus Natalia Stati.

Știrea inițială!

ALERTĂ CU BOMBĂ! Un necunoscut a sunat la serviciul 112 și a anunțat că centrul comercial „JAMBO” din mun. Chișinău este minat. Informația a fost confirmată pentru SafeNews.md de către ofițerul de presă al Direcției de Poliție a capitalei, Natalia Stati.

Potrivit acesteia, poliția a fost alertată la ora 16:16 min, precum că într-un centru comercial din sectorul Botanica este un obiect explozibil. Imediat la fața locului s-au deplasat toate serviciile specializate. Zona a fost încercuită.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.