Acasă Social Tulburător: Minoră de 16 ani, violată de trei adolescenți. Copila-în stare gravă...

Tulburător: Minoră de 16 ani, violată de trei adolescenți. Copila-în stare gravă la spital

0

Trei tineri ar fi violat o adolescentă de 16 ani. Totul s-a întâmplat pe 17 martie în satul Tvardița, raionul Taraclia. Minora a fost operată și rămâne internată în spital.

Tatăl minorei a declarat pentru sursa citată că bănuiții sunt foști colegi de clasă a adolescentei și că au vârstele cuprinse între 17 și 18 ani.

Ofițera de presă a IP Taraclia, Cristina Ciobanu, a precizat că Poliția a fost alertată în aceeași zi. La scurt timp au fost dispuse acțiuni de stabilire a posibililor făptași.

Ulterior a fost dispusă expertiza medico-legală pentru a stabili cu exactitate dacă a avut loc agresiunea. Poliția spune că va reveni cu alte detalii după expunerea rezultatelor expertizei.

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.