Acasă Social Trupul neînsuflțit al unui bărbat a fost găsit fără suflare într-o fâșie...

Trupul neînsuflțit al unui bărbat a fost găsit fără suflare într-o fâșie forestieră

0

Trupul neînsuflțit al unui bărbat a fost găsit fără suflare într-o fâșie forestieră. Descoperirea macabră a avut loc în după-amiaza zilei de ieri, 31 iulie, în jurul orei 14:45, la ieșirea din orașul Cimișlia.

Potrivit poliției locale victima s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 39 de ani. trupul neînsuflețti al acestuia era spânzurat într-un copac.

Ulterior s0-a stabilit că bărbatul era dispărut de aproximativ șase zile, după ce în data de 25 iulie, în jurul orei 20:00, a luat cu sine telefonul mobil și buletinul de identitate și s-a pornit spre satul său de baștină.

Oamenii legii iau în calcul faptul că ar fi vorba despre un caz de suicid, însă urmează să stabilească toate circumstanțele pentru a identifica cauza exactă a decesului, dar și motivul care l-a făcut pe bărbat să recurgă la acest gest disperat.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.