Acasă Social Trupul neînsuflețit al unei persoane a fost găsit zăcând într-un automobil de...

Trupul neînsuflețit al unei persoane a fost găsit zăcând într-un automobil de marca Dacia Logan în proximitatea rampei unui spermarket

0

UPDATE // 09:22 // Solicitată telefonic, Natalia Stati, ofițerul de presă al Poliției Capitalei, a declarat pentru Deschide.MD că victima este un bărbat în vârstă de 43 de ani, originar din raionul Ialoveni.

„Poliția a fost alertată în această dimineață de către un trecător care a simțit un miros specific. La fața locului s-a stabilit că este vorba despre un bărbat în vârstă de 43 de ani. Medicii-legiști au examinat cadavrul, iar preliminar nu s-au depistat urme de moarte violentă. Cadavrul urmează a fi expus mai multor expertize de laborator pentru a stabili cu exactitate cauza decesului”, ne-a spus Stati.

Totodată, prutătorul de cuvânt al Poliției Capitalei, a mai menționat că oamenii legii au analizat imaginile de pe camerele de supraveghere ale supermarketului și au stabilit că, în data de 4 iunie, joia trecută,  bărbatul a oprit automobilul în parcare supermarketului ș8i nu a mai coborât. 

ȘTIREA INIȚIALĂ

Trupul neînsuflețit al unei persoane a fost găsit zăcând într-un automobil de marca Dacia Logan în proximitatea rampei unui spermarket. Descoperirea macabră a avut loc n această dimineață, în jurul orei 06:00, pe strada Muncești, din sectorul Botanica al capitalei.

La fața locului a intervenit grupul operativ din cadrul IP Botanica pentru a stabili toate circumstanțele.

deschide.md

! Acest articol este proprietatea SafeNews.md și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face DOAR în limită maximă de 1000 de semne. În mod OBLIGATORIU cu indicarea în TITLU a sursei citate, iar în text cu LINK ACTIV către pagina acestui articol. Preluarea integrală se poate realiza doar în condițiile unui ACORD prealabil întocmit cu redacția portalului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.